Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Scorsese, De Niro, Pacino και Pesci στα καλύτερά τους στο νέο ελληνικό trailer του The Irishman για το Netflix

*
Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το νέο trailer της επόμενης ταινίας του Martin Scorsese με τίτλο The Irishman (Ο Ιρλανδός). Η ταινία ενώνει ξανά τον πετυχημένο δημιουργό με τους Robert De Niro και Joe Pesci μετά από το Goodfellas και στο νέο υλικό βλέπουμε περισσότερα για την ιστορία και τα οπτικά εφέ που χρησιμοποιήθηκαν για να φαίνονται οι ηθοποιοί πιο νέοι. Το The Irishman είναι βασισμένο στο “I Heard You Paint Houses”, την ιστορία του Frank “The Irishman” Sheeran, πληροφοριοδότη και πληρωμένου δολοφόνου που συνεργάστηκε με μερικές από τις πιο διαβόητες προσωπικότητες του 20ού αιώνα.

Διατρέχοντας δεκαετίες, η ταινία καταγράφει ένα από τα μεγαλύτερα άλυτα μυστήρια της αμερικάνικης ιστορίας, την εξαφάνιση του θρυλικού ηγέτη εργατικού συνδικάτου Τζίμι Χόφα (Al Pacino) και προσφέρει ένα μνημειώδες ταξίδι στα έγκατα του οργανωμένου εγκλήματος αποκαλύπτοντας τις διαπλοκές, τις έχθρες και τις συνδέσεις του με την πολιτική σκηνή. Το κόστος της παραγωγής ξεπέρασε τα 200 εκατομμύρια δολάρια.


Θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους σε Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες την 1η Νοεμβρίου, σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο στις 8 Νοεμβρίου και θα μπει στο library του Netflix στις 27 Νοεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΗΛΙΚΙΕΣ

    18+

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

    Martin Scorsese

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ

    Robert De Niro, Al Pacino, Anna Paquin

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*